вторник, 17 марта 2015 г.

Екскурсія до музею




12 березня вихованці 1 -2 класів відвідали Добровеличківський краєзнавчий музей, де відкрились дві виставки. 
Перша - персональна виставка самодіяльного художника з м. Помічної - Пошолока Миколи Констянтиновича - вразила різноманіттям, виконаних ним, картин. Це  портрети, створені олівцем, та інші картини, написані  маслом. Науковий співробітник музею Куделя Наталя Юріївна  розповіла дітям , що автор цих чудових робіт,  Микола Констянтинович,  дуже цікава і  творча особистість, активна і багатогранна  людина.
Друга – виставка хусток. Гарно оформлена виставка, зачарувала і дітей і педагогів.  Наталя Юріївна цікаво розповіла дітям про місце хустки в житті нашого народу та про традиції українців, пов’язаних з хусткою.  Показала  хустки, яким по 100 і навіть 200 років. А також продемонструвала способи носіння хусток в різні часи. Деякі дівчатка виступили в ролі моделей і перенеслись на багато років назад, приміряючи старовинні хустки. 
Діти завжди отримують задоволення від походів до музею. Не виключенням було і це відвідування. Всі щиро подякували робітникам музею за їх працю. На згадку зробили чимало фото.


















Комментариев нет:

Отправить комментарий